Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2009

Μανιτάρια τηγανιά!

Μανιτάρια τηγανιά!



Υλικά:
  • 1 κεσέ φρέσκα μανιτάρια
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 ποτηράκι κρασιού κόκκινο κρασί
  • λίγο μαϊντανό
  • αλάτι πιπέρι


Εκτέλεση:
  1. Πλένουμε καλά τα μανιτάρια και κόβουμε την άκρη από τα κοτσανάκια.
  2. Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες.
  3. Σε ένα τηγανίζουμε ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα το σκόρδο ψιλοκομμένο ή λιωμένο ή ολόκληρο ,τσιγαρίζουμε.
  4. Ρίχνουμε τα μανιτάρια αλάτι πιπέρι και αφήνουμε να σκουρύνουν - να μαλακώσουν.
  5. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να το πιει.
  6. Πριν τα βγάλουμε από την φωτιά ρίχνουμε λίγο μαϊντανό και ανακατεύουμε.


Καλή όρεξη!!!

6 σχόλια:

  1. Πολύ νόστιμα τα μανιτάρια σου!!! Φαντάζομαι και με το κρασάκι το άρωμα που παίρνουν!!!
    Εγώ τα έχω φάει και τηγανητά μονο με αλευράκι και ήταν σαν να έτρωγα συκώτι!!!
    Μια μερίδα παρακαλώ, τώρα που πρόλαβα....χχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ μανιταράκια! μου αρέσουν όπως και να ναι, ψητά, τηγανητά ή με κρέμα... και τα δικά σου μοσχοβολάνε με το κρασάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντα αγαπημένα τα μανιταράκια, και σαν συνοδευτικό αλλά και σκέτα τα τιμάμε!!
    Μοσχοβόλησαν τα δικά σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα πάρω μανιταράκια το δίχως άλλο, όπως και να είναι τα τρώω! Θα πιω και κρασάκι γιατί χειμώνιασε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτό μάλιστα, ούτε χοληστερίνη ούτε τύψεις, βάλε έναν κουβά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν σας λείπει η όρεξη βλέπω κορίτσια ... χιχιχι
    Κερασμένα λοιπόν:))
    Φιλιά σε όλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

Το παρόν χορηγείται μονο με αδεια

Δοκιμάσαμε

Related Posts with Thumbnails