Αμανίτες γεμιστοί :))
Αν έχεις καλέσει κόσμο σπίτι αλλά δεν έχεις χρόνο και θες κάτι γευστικό και γρήγορο κάνε ΑΥΤΟ... Απολαύστε το..
Μπουκιές γεμιστών μανιταριών
• 1 κεσέ φρέσκα μανιτάρια
• Λίγη γραβιέρα κομμένη σε κυβάκια
• Λίγο gouda κομμένο σε κυβάκια
• ½ κρεμμύδι
• Αλάτι
• Πιπέρι μαύρο
• Πιπέρι κόκκινο ή τσιλι
• ½ ποτηράκι κόκκινο κρασί.
1. Πλένουμε καλά τα μανιτάρια και αφαιρούμε το κοτσανάκι τους (δεν τα πετάμε) αφήνοντας μόνο τα καπελάκια.
2. Στο multi χτυπάμε το κρεμμύδι , αλάτι, πιπέρι, τσίλι και τα κοτσανάκια από τα μανιτάρια μέχρι να γίνουν σαν κρέμα.
3. Γεμίζουμε τα μανιτάρια με το μείγμα και κλείνουμε το κάθε καπελάκι με ένα κύβο τυριού. Τα τοποθετούμε σε ένα μικρό πυρεξ.
4. Περιχύνουμε τα μανιτάρια με λίγο ελαιόλαδο και το κρασί.
5. Ψήνουμε στον φούρνο για περίπου 20’ μέχρι μαλακώσουν τα μανιτάρια και το τυρί.
Καλή επιτυχία!!!
Μπουκιές γεμιστών μανιταριών
• 1 κεσέ φρέσκα μανιτάρια
• Λίγη γραβιέρα κομμένη σε κυβάκια
• Λίγο gouda κομμένο σε κυβάκια
• ½ κρεμμύδι
• Αλάτι
• Πιπέρι μαύρο
• Πιπέρι κόκκινο ή τσιλι
• ½ ποτηράκι κόκκινο κρασί.
1. Πλένουμε καλά τα μανιτάρια και αφαιρούμε το κοτσανάκι τους (δεν τα πετάμε) αφήνοντας μόνο τα καπελάκια.
2. Στο multi χτυπάμε το κρεμμύδι , αλάτι, πιπέρι, τσίλι και τα κοτσανάκια από τα μανιτάρια μέχρι να γίνουν σαν κρέμα.
3. Γεμίζουμε τα μανιτάρια με το μείγμα και κλείνουμε το κάθε καπελάκι με ένα κύβο τυριού. Τα τοποθετούμε σε ένα μικρό πυρεξ.
4. Περιχύνουμε τα μανιτάρια με λίγο ελαιόλαδο και το κρασί.
5. Ψήνουμε στον φούρνο για περίπου 20’ μέχρι μαλακώσουν τα μανιτάρια και το τυρί.
Καλή επιτυχία!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου