Παρασκευή, 22 Μαΐου 2009

中 国 的 鸡 肉 ......Δηλαδή κινέζικο κοτόπουλο

Εδώ έχουμε μια πολύ αγαπημένη συνταγή, εύκολη , νόστιμη και εντυπωσιακή.Για μια βραδιά με καλούς φίλους και καλό κρασί. Απολαύστε!!

Κινέζικο κοτόπουλο με κάρυ

· 2 στήθη κοτόπουλου χωρίς την πέτσα.

· 1 πιεριά κόκκινη

· 1 πιπεριά πορτοκαλί

· 1 πιπεριά κίτρινη

· 1 κονσέρβα μανιτάρια

· 1 βαζάκι κινέζικη σάλτσα – κάρυ (προαιρετικά)

· 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό κομμένο σε ροδέλες

· Ελαιόλαδο

· Αλάτι

· Πιπέρι

· Κάρυ

· 1 κύβο Knorr



1. Πλένουμε το κοτόπουλο και τα λαχανικά μας.

2. Κόβουμε το κοτόπουλο με το ψαλίδι κουζίνας σε μικρά κομματάκια. Κόβουμε τις πιπεριές σε λωρίδες και το κρεμμύδι σε ροδέλες.

3. Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το νερό , ένα κύβο knorr , λίγο κάρυ και το κοτόπουλο και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει και να πάρει ένα κίτρινο χρώμα.

4. Ρίχνουμε στο γουοκ λίγο ελαιόλαδο και αρχίζουμε να τσιγαρίζουμε ελαφρά τις πιπεριές, τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια. Μόλις είναι έτοιμο το κοτόπουλο το ρίχνουμε και αυτό μέσα στο γουοκ. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά. Τέλος ρίχνουμε λίγο ακόμη κάρυ και προαιρετικά αν έχουμε την κινέζικη σάλτσα κάρυ και ανακατεύουμε καλά.

5. Σερβίρουμε με ρύζι.

2 σχόλια:

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

Το παρόν χορηγείται μονο με αδεια

Δοκιμάσαμε

Related Posts with Thumbnails