Μανιτάρια γκαστρωμένα
Μανιταράκια portobello γεμισμένα με τυριά.
Απλή εύκολη συνταγή της τελευταίας στιγμής και πολύ νόστιμη.
Απολαύστε!!!
Υλικά:
- 1 κεσέ φρέσκα μανιτάρια Portobello
- κεφαλογραβιέρα τριμμένη 2 κ.γ. για κάθε μανιτάρι
- 2 φέτες κίτρινο τυρί του τοστ
- αλάτι
- πιπέρι
- κόκκινο πιπέρι
- λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Πλένουμε τα μανιτάρια και αφαιρούμε το κοτσάνι να μείνουν τα καπελάκια.
Τα τοποθετούμε σε πυρεξάκι περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και κόκκινο πιπέρι.
Γεμίζουμε το κάθε μανιτάρι με τριμμένη κεφαλογραβιέρα και το κλείνουμε με ένα κομμάτι από το τυρί του τοστ.
Ψήνουμε στους 180 μέχρι να λιώσουν τα τυριά, να έχουν μαλακώσει τα μανιτάρια και να έχουν πιέι τα υγρά που θα βγάλουν.
Έτοιμα!
Μανιτάρια σε "ενδιαφέρουσα" πρώτη φορά βλέπω και φαίνονται νόστιμα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ καλή ιδέα.
Καλό βράδυ
Υποκλίνομαι για τον τίτλο!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι ο τίτλος και η εμφάνιση και η γεύση, τέλεια! Καλό Σαββατοκύριακο!
ΑπάντησηΔιαγραφήγκαστρωμένα, ξεγκαστρωμενα εγω θα τα τσακισω!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήκαλο το ονομα αλλα και η φωτο ολα τα λεφτα!!!
Πολύ ωραίος ο τίτλος pandora.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑλλά πολύ γευστικά θα είναι σίγουρα και τα μανιτάρια.
Πολύ εύκολη η συνταγή που μας έβαλες.
Να είσαι καλά.
Καλό Σ/Κ να έχεις.
Φιλιά.
Να μια εύκολη και νόστιμη συνταγή!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣιγουρα θα την τιμήσουμε!
Καλό Σαββατοκύριακο, φιλιά!
Πολύ εύκολη και νόστιμη η συνταγή σου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑς μου λύσει όμως όποιος ξέρει την απορία τα πλένουμε ή όχι τα μανιτάρια;;;
Διαβάζω στις μισές συνταγές ότι τα πλένουμε στις άλλες μισές ότι τα σκουπίζουμε μόνο με χαρτί κουζίνας. Ποιο είναι το σωστό;;;
Καλό απόγευμα!!
xaxax thnx για τα σχόλια παιδιά...σας άρεσε ο τίτλος ε? :))
ΑπάντησηΔιαγραφή@Ξανθή... κι εγώ το έχω απορία ..αλλά πάντα τα πλένω η αλήθεια είναι..δεν μπορώ αλλιώς κάπως μου έρχεται...Νομίζω οτι η καταλληλότερη να μας λύσει την απορία είναι η Δήμητρα από το blog ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ(http://manitarosyntages.blogspot.com/)
Eνδιαφέροντα τα μανιτάρια σε ενδιαφέρουσα!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠροσωπικά τα μανιτάρια δεν τα πλένω, τα ξεφλουδίζω γιατί ξεφλουδισμένα είναι πιο εύπεπτα!
Ευχαριστώ πολύ η αλήθεια είναι ότι κι εμένα κάπως μου έρχεται και τα καθαρίζω όπως λέει κι η Λίλα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυκολο, απλο, νοστιμο και με τέλεια φωτογραφιση και παρουσιαση, Ευχαριστουμε πολυ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΓειά σου pandora ...με την ενδιαφέρουσα συνταγή σου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό μήνα
Καλό μήνα σε όλους!!!Ευχαριστώ για τα σχόλιαααα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή΄Ολα τα έχω ακούσει, αλλά και μανιτάρια γκαστρωμένα? Βρε τι σου είναι αυτοί οι ευφάνταστοι σέφ!!Πάντως δεν με αφήνουν αδιάφορη.Φαίνονται πεντανόστιμα.
ΑπάντησηΔιαγραφήλατρευω τα μανιταρια και σιγουρα θα λατρεψω αυτη τη συνταγη θα τα δοκιμασω και θα επιστρεψω με τις εντυπωσεις
ΑπάντησηΔιαγραφή