Κοτόπουλο με πιπεριές και κουκουνάρι

Φιλετάκια κοτόπουλου με πολύχρωμες πιπεριές και κουκουνάρι.Νόστιμη και ελαφριά συνταγή!
Απολαύστε!!!


Υλικά (2-4 άτομα):
  • 600 γρ. στήθος κοτόπουλο 
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 1 πιπεριά κίτρινη
  • 3-4 κ.σ. κουκουνάρι
  • 1 κ.σ. soy sauce (σάλτσα σόγιας)
  • πιπέρι
  • 1/2 ποτήρι νερό
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
  • Πλένουμε το κοτόπουλο και το φιλετάρουμε σε μικρότερα κομμάτια.
  • Το τοποθετούμε σε αντικολλητικό τηγάνι προσθέτουμε το νερό και το αφήνουμε για λίγο να βράσει και να ασπρίσει.
  • Πλένουμε τις πιπεριές και τις κόβουμε σε κύβους.
  • Τις προσθέτουμε στο τηγάνι λίγο πριν πιει το κοτόπουλο όλο το νερό.
  • Όταν εξατμιστεί το νερό προσθέτουμε πιπέρι, το ελαιόλαδο και το κουκουνάρι.
  • Μόλις πάρει λίγο χρώμα ρίχνουμε και την soy sauce ανακατεύουμε και αφήνουμε για 1'.
Έτοιμο!!!

Καλή όρεξη!!!

Σχόλια

  1. πολυ ωραιο πιατο και θυμιζει και κινεζικο... και μου αρεσει που εβαλες και κουκουναρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύκολο αλλά καιεντυπωσιακό!!!!
    Το κουκουνάρι ταιριάζει πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πραγματικά πολύ ωραία η συνταγή σου pandora, θα δοκιμαστεί λίαν συντόμως !!!

    καλό σ/κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ελαφρυ και γρηγορο. οπως μου αρεσουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία η ιδέα σου! Ελαφρύ πιάτο και οι γεύσεις νομίζω πως ταιριάζουν μια χαρά μεταξύ τους. Το βάζω στα προσεχώς!
    Καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπαίνει στα προσεχώς :)))

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πως τα καταφέρνεις και μόλις βλέπω πιάτο σου μου έρχεται λιποθυμία?
    Τα εύκολα και απλά κι ελαφριά με τρελλαίνουν!
    ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΩ.ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΟΥΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ :))))
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Mε τι μπορουμε να αντικαταστησουμε τη σαλτσα σογιας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, μπορείς να αποφύγεις εντελώς την σάλτσα σόγιας, απλά σιγουρέψου ότι θα αλατίσεις καλά το φαγητό, επίσης μπορείς να ρίξεις μπαχαρικά της αρεσκείας σου για να μην είναι εντελώς ουδέτερο σε γεύση το αποτέλεσμα. Μια άλλη ιδέα είναι να ρίξεις λίγο μπαλσάμικο ξύδι και να το αφήσεις να εξατμιστεί θα καραμελώσει και λίγο το φαγητό και θα πάρει πολύ ωραία γεύση.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις