Pasta Mista


Ένα απίστευτο φαγητό...Το λατρεύω...τρελαίνομαι...Το δοκίμασα στο La Pasteria και απλά τα σπάει! Ποικιλία ζυμαρικών με κοτόπουλο μπέικον και κρέμα γάλακτος. Δεν ξέρω πώς το φτιάχνουν εκεί αλλά εγώ το έφτιαξα σύμφωνα με τη γεύση που είχα και απλά είναι ίδιο.

Απολαύστε!!!





Υλικά:
(Αναλόγως ατόμων)



  • 1 πακέτο τορτελίνια (250γρ)
  • 1 πακέτο farfalle (φιογκάκια) (250γρ)
  • 1 πακέτο πένες(500γρ)
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 1 κουταλιά βούτυρο
  • 10-15 φέτες μπέικον
  • 2 στήθη κοτόπουλου
  • 500-600 ml κρέμα γάλακτος (εγώ βάζω αρκετή)
  • Κίτρινα τυριά τριμμένα
  • αλάτι
  • πιπέρι



Εκτέλεση:



  1. Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
  2. Σουρώνουμε και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο πυρέξ.
  3. Ρίχνουμε μέσα στα μακαρόνια το βούτυρο και το αφήνουμε να λιώσει μόνο του.
  4. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
  5. Κόβουμε το μπέικον σε κυβάκια.
  6. Πλένουμε το κοτόπουλο καλά και το κόβουμε σε κυβάκια.
  7. Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι τσιγαρίζουμε το μπέικον, το κρεμμύδι και το κοτόπουλο.
  8. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
  9. Ανακατεύουμε καλά και όταν έχει ασπρίσει καλά το κοτόπουλο ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε.
  10. Περιχύνουμε τα μακαρόνια μας με το μείγμα που έχουμε φτιάξει και ανακατεύουμε καλά να καλυφθούν όλα τα μακαρόνια.
  11. Καλύπτουμε με τα τριμμένα τυριά.
  12. Ψήνουμε στους 180 για 25'-30' μέχρι να δέσει και να ροδίσει η επιφάνεια.

Μμμμμμ μούρλιααααααα!!!



Σημείωση: ΥΠΕΡΠΑΧΥΝΤΙΚΟ - ΘΕΪΚΟ



Καλή όρεξη!!!

Σχόλια

  1. Μία η κιμαδόπιτα... μία τα ζυμαρικά...
    ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ βραδιάτικα βρε Πανδώρα, μου τρέχουν τα σάλια! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Βρομιστεράκι, επίτηδες το κάνω δεν θα τα παίρνω μόνη μου τα κιλά!!!
    ;)))))))


    @Χρήστο,δεν είναι και για κάθε μέρα ;))
    Μια φορά στο τόοοοσοοο...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα το δοκιμασω!!!!!!! τελικα θελει φαντασια και ολα οκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Zina...δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς!!!
    να 'σαι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις