Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013

Χάντρες κοκκινιστές

Πεντανόστιμες χάντρες.....όχι για βραχιόλι....για φαϊ!!!



Υλικά:
450γρ φασόλια χάντρες κτψγ
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 καρότο κομμένο κυβάκια
1/2 πιπεριά κόκκινη κομμένη κυβάκια
1 μικρή πατάτα κομμένη σε κυβάκια
1 ποτήρι του νερού ελαιόλαδο
1 κουτί χυμό ντομάτας (500γρ)
1 ποτήρι νερό
1/2 κ.γ. ζάχαρη
αλάτι
πιπέρι


Εκτέλεση:


Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τις χάντρες, την πιπεριά, το καρότο και την πατάτα και ανακατεύουμε, αφήνουμε για 2'-3'. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τον χυμό ντομάτας, το νερό, αλάτι, πιπέρι και λίγη ζάχαρη. Βράζουμε στη χύτρα για 25' ή σε κατσαρόλα για 40' ή μέχρι να δέσει η σάλτσα και να χυλώσουν.
Έτοιμα, καλή όρεξη!!!

ΑΑΑΑΑΑΑ  και μπόλικο ψωμί για βούτες ε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

Το παρόν χορηγείται μονο με αδεια

Δοκιμάσαμε

Related Posts with Thumbnails