Ντοματίνια με τυρί Philadelphia

Εύκολα πράγματα....finger food για μπουφέ,τραπέζι,πάρτι κ.α.



Υλικά:
  • Ντοματίνια (όσα πιστεύετε ότι σας χρειάζονται σύμφωνα με τους καλεσμένους σας)
  • 1-1,5 κ.γ. τυρί philadelphia για το κάθε ντοματάκι
  • λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
  • λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο για γαρνιτούρα

Εκτέλεση:
  1. Πλένουμε τα ντοματίνια τα γυρνάμε από την ανάποδη μεριά τους και κόβουμε σαν καπάκι το επάνω μέρος.
  2. Με ένα κουταλάκι του γλυκού αδειάζουμε τα ντοματίνια και τα τοποθετούμε ανάποδα σε απορροφητικό χαρτί μέχρι να φτιάξουμε τη γέμιση.
  3. Σε ένα μπολ χτυπάμε με το σύρμα το τυρί να μαλακώσει να γίνει σαν κρέμα.
  4. Προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο άνηθο και ανακατεύουμε.
  5. Γεμίζουμε κάθε ντοματάκι με τυρί, το καπακώνουμε και το βάζουμε σε πιατέλα.
  6. Προσθέτουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό στην πιατέλα για ντεκόρ.Έτοιμα!

Καλή όρεξη!!

Σχόλια

  1. Όμορφα φαίνονται..
    Για πες μου εξπέρ μου που θα βρώ τυρί που τώρα δεν το θυμάμαι πως το λένε αλλά ειναι ιταλικό και κάνουμε γλυκά μ'αυτό; (τιραμισού)
    Τα δικα μας σουπερ μαρκετ με σνομπάρισαν (Βασιλόπουλος περικαλώ!)
    Στην αγορά κάτω θα το βρώ;
    Φιλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα σου λείπουν μερικά εγώ τα έφαγα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ελίτσα...το μασκαρπόνε εννοείς μάλλον...ντροπή στον Βασιλόπουλο να έχει του πουλιού το γάλα και να μην έχει ένα ταπεινό μασκαρπόνε χιχιχιχ...λογικά θα βρεις στην αγορά...ωστόσο το τιραμισού π.χ. γίνεται και με philadelpia πολύ ωραίο το φτιάχνει μια φίλη έτσι αλλά και πολύ κόσμος.Kisseeeessss

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Ξανθή...ώστε εσύ τα πήρες ε??? χαχαχαχ...γι'αυτο είναι όμως για φάγωμα :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά είναι Απίθανα!!! Παίρνω τα υπόλοιπα που άφησε η Ξανθή και.........γεια σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταπληκτική συνταγή!!!
    Μύρισε καλοκαιράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ μου άρεσε το ντοματίνι, εύκολο και γρήγορο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Λίνα...τί να σας κάνω πές μου τί?? χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Λίλα...και γεμίζει και το μάτι :))χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπέροχα τα ντοματίνια με το Φιλαδέλφεια και πραγματικά και εγώ όταν ζήτησα μασκαρπόνε στο Βασιλόπουλο, δεν βρήκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Ivy...πρέπει να το ερευνήσουμε το θέμα μάλλον ε??χαχα πλάκα κάνω...Μήπως να μαζέψουμε υπογραφές για μασκαρπόνε στον Βασιλόπουλο??τόσα πουλάει αυτό τσιγκουνευτηκαν?Καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ όμορφο και με τα αγαπημένα μου υλικά! Θα το φτιάξω πολύ πολύ σύντομα, σιγά μην περιμένω να έχω καλεσμένους;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τι τελειο πιατο και επειδη φαινεται σουπερ και αναγκαστικα θα φτιαξεις πολλα υπαρχει και ετοιμη δικαιολογια και ειναι δανεισμενη απο μια διαφημιση..."μα ειναι πολλα γιατι ειναι και για αυριο" και καλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @bigmama...χαχα έτσι!!Μπορείς να τα φας και για βραδινό σαν σαλάτα :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Tι γλυκούλια που φαίνονται!!Σαν μίνι γεμιστά!
    Μα καλά,δεν πρέπει να είναι και τόσο εύκολο να τα αδειάσεις έτσι??
    Φιλάκιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Magda^_^...είναι πανεύκολο να τα αδειάσεις...μπροστά στις ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ σου είναι γελοία υπόθεση χιχιχιχιχ Φιλιά όμορφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολύ εμφανίσιμα! Ότι πρέπει για ορεκτικό!
    Πολύ καλή ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Betty's Cuisine ... σε ευχαριστώ πολύ :))
    Να είσαι καλά! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ξαναήρθα έμεινε κανένα;;
    Σήμερα αγόρασα γλάστρα με ντοματάκια σε λίγες μέρες θα έχω κόκκινα δικά μου και θα δοκιμάσω τη συνταγή σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. καλα ειναι τελεια, τα κανουμε και εμεις με ενα τυρι σαν φιλαδελφια, αλλα εχει μεσα διαφορα χορταρικα και ειναι... τελεια, τα κανουμε παντα σε μπουφεδες γιορτες και αλλα....
    Ξανθη μου να ειχα λιγα σπιτικα ντοματακια, που μοσχοβολανε και οριμαζουν στο κλαδι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Ξανθή...αχ τι καλά!!! Μπράβο!!Τέλεια..γιατί πέρα από το οτι θα τρως φρεσκα ντοματακια είναι και πολύ όμορφο εμφανισιακά σαν φυτό :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @Ελευθερία...ναι τα εχω δοκιμάσει και με έτοιμο αρωματικό τυρί..πολύ ωραία..και σε μπουφεδες γιορτες και τετοια βαζουν και χρώμα στο τραπέζι μας :))Της Ξανθής όντως θα μοσχοβολάνε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δροσερά και ζουμερά όπως πρέπει τώρα που αρχίζουν οι ζέστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις