Rigatoni με σάλτσα τυριού και μανιτάρια





Υλικά (2-3 μερίδες) :
250γρ rigatoni
200γρ μανιτάρια φρέσκα καθαρισμένα και ψιλοκομμένα
1 μικρό κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 
3-4 κ.σ. καλαμπόκι 
150γρ τυρι τύπου philadelphia 
1/2 κούπα γάλα εβαπορέ
Αλάτι 
Πιπέρι 
Λίγο ψιλοκομμένο βασιλικό 
Λίγο ζωμό απο τα μακαρόνια που θα βρασουμε


Εκτέλεση:
Βράζουμε και σουρώνουμε τα ζυμαρικά, κρατάμε λίγο από το ζωμό τους. 
Σε ένα μεγάλο τηγάνι σωτάρουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια σε λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το καλαμπόκι και εν συνεχεία το τυρί και το γάλα και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τον βασιλικό. Προσθέτουμε λίγο απο το ζωμό των ζυμαρικών και αφήνουμε να δέσει λίγο η σάλτσα. Τέλος προσθέτουμε τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε σε πιατέλα, ρίχνουμε τριμμένη παρμεζάνα. 
Ετοιμα, καλή όρεξη!


Σχόλια

  1. Φαίνονται νοστιμότατα! Το λιωμένο τυράκι από πάνω απογειώνει το πιάτο (και την όρεξή μου...)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις