Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Κοτόπουλο με γιαούρτι και ατζίκα

Για γερά στομάχια.....Καυτερό!!!!




Υλικά:
600γρ στήθος κοτόπουλο
1 γιαούρτι
1,5 κ.σ. ατζίκα* (αν δεν αντέχετε τα ΠΟΛΥ καυτερά βάλτε λιγότερη)
αλάτι
πιπέρι
ελάχιστο ελαιόλαδο




Εκτέλεση:




  • Πλένουμε το στήθος κοτόπουλο και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.Αλατοπιπερώνουμε.
  • Σε ένα μπολ βάζουμε το κοτόπουλο, το 1/2 γιαούρτι, την ατζίκα και ανακατεύουμε.
  • Ψήνουμε σε αντικολλητικό ή στο φούρνο το κοτόπουλο έως ότου ροδίσει.

Σερβίρουμε και χρησιμοποιούμε το υπόλοιπο γιαούρτι (χτυπημένο) ως ντιπ για το πιάτο μας.
Έτοιμο!!


* Ατζίκα μπορείται να φτιάξετε μόνοι σας ή να αγοράσετε έτοιμη σε βαζάκι από Ποντιακά ή Γεωργιανά μαγαζιά.


Καλή όρεξη!!! 

3 σχόλια:

  1. Γειά σου Πανδώρα που ξεκίνησες το νέο χρόνο μαγειρεύοντας δυναμικά και καυτερά!
    Ιδέα δεν είχα τι ήταν η ατζίκα... μέχρι τώρα! Διάβασα όμως την προηγούμενη ανάρτηση και ομολογώ ότι με ξάφνιασαν τα υλικά (ειδικά ο λυκίσκος!!) μα και η τρομερή ποσότητα σκόρδου!
    Είμαι τόσο περίεργη με νέες γεύσεις όμως που φυσικά θα δοκίμαζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά.
    Θα ψάξω να την βρω, την ατζίκα, θέλω να την δοκιμάσω, αλλιώς θα προσπαθήσω να την φτιάξω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @The Dark Chef
    @manousina

    κορίτσια με προσοχή.... μην φωνάζουμε την πυροσβεστική να σας σβήσει χιχιχιχιχιχιχι :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

Το παρόν χορηγείται μονο με αδεια

Δοκιμάσαμε

Related Posts with Thumbnails