Φιλέτα γλώσσας τηγανιτά!




Υλικά:
φιλέτα γλώσσας
αλέυρι
λίγο αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο για τηγάνισμα
λεμόνι



Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά τις γλώσσες και τις στραγγίζουμε.
Τις αλατοπιπερώνουμε ελαφρά και τις περνάμε από το αλεύρι.

Τηγανίζουμε για περίπου 10' μέχρι να χρυσαφίσουν.
Σερβίρουμε με λεμονάκι.
Καλή όρεξη!!

Σχόλια

  1. Δεν λέω ποτέ όχι σε ψαράκι, αν και σπάνια το τρώω τηγανιτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μ' έκανες και πείνασα τώρα...!
    Ωωωω...:/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να είστε καλά κορίτσια, ευχαριστώ πολύ! ;)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι το καλύτερο ψάρι που έχω φάει :) :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διατροφικές πληροφοριες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, δεν είμαι ειδική για να σου απαντήσω, ωστόσο με μία αναζήτηση στο διαδίκτυο θα βρειςι τις πληροφορίες που χρειάζεσαι (π.χ.Γλώσσα ψάρι πάνε (1 μέτρια) 284 (θερμίδες) ή και άλλες πληροφορίες για λιπαρά κ.α.) Να είσαι καλα!

      Διαγραφή
  6. Συγνώμη βρε παιδιά, οι γλώσσες θέλουν ξεπαγωμα ή κατευθείαν από την κατάψυξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις