Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014

Χοιρινό με σάλτσα πορτοκαλιού



Υλικά: 

800γρ χοιρινό κομμένο μπουκιές
1 κούπα μανιτάρια χοντροκομμένα
3 πιπεριές χρωματιστές κομμένες μέτρια καρέ
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι χοντροκομμένο
1/2 κούπα φασολάκια πράσινα στρογγυλά
200ml φυσικό χυμό πορτοκάλι
ελαιόλαδο για τσιγάρισμα
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
σκόνη σκόρδο λίγο


Εκτέλεση:

Πλένουμε και κόβουμε το κρέας και τα λαχανικά, τα προσθέτουμε σε μία μεγάλη ρηχή κατσαρόλα ή σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι μαζί με ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε για μερικά λεπτά. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και ανακατεύουμε. Αφού θωρακίσουμε καλά το κρέας προσθέτουμε τον χυμό και αφήνουμε να βράσει για λίγα λεπτά μέχρι να μελώσει η σάλτσα. Σερβίρουμε με αρωματικό ρύζι ή πατάτες. Καλή όρεξη!!

* Μπορεί να γίνει και με φιλέτο κοτόπουλου
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

Το παρόν χορηγείται μονο με αδεια

Δοκιμάσαμε

Related Posts with Thumbnails