Γαυρος στο φουρνο



Υλικά:
1 κιλό γαύρος καθαρισμένος
χυμό από ένα λεμόνι
ελαιόλαδο (λίγο πάνω από 1 φλιτζανάκι του καφέ περίπου)
2 σκελίδες σκόρδο σε φέτες
λίγο μαιντανό
λίγη ρίγανη
λίγο νράκι (1 φλιτζανάκι του καφέ περίπου)
αλάτι
πιπέρι


Εκτέλεση:
Βάζουμε το γαύρο σε ένα ταψάκι ή πυρέξ προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε ελαφρά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20’ στον αέρα στους 180 βαθμούς. 

Καλή όρεξη!! 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις