Κυριακή, 10 Ιουλίου 2011

Φιλέτα γλώσσας τηγανιτά!




Υλικά:
φιλέτα γλώσσας
αλέυρι
λίγο αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο για τηγάνισμα
λεμόνι



Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά τις γλώσσες και τις στραγγίζουμε.
Τις αλατοπιπερώνουμε ελαφρά και τις περνάμε από το αλεύρι.

Τηγανίζουμε για περίπου 10' μέχρι να χρυσαφίσουν.
Σερβίρουμε με λεμονάκι.
Καλή όρεξη!!
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

Το παρόν χορηγείται μονο με αδεια

Δοκιμάσαμε

Related Posts with Thumbnails